logo 01

                                                       Spöken?

Händer det oförklarliga saker i ditt hus? Har du en känsla av att du inte är ensam? Är du trött och energilös? Kanske har du en jordbunden själ som kallar på din uppmärksamhet. Jag hjälper dig med så kallade husrensningar.

Husrensningar går att göra både på distans och genom att jag kommer hem till huset och rensar det. Tid och rum existerar bara i vår dimension. Det är därför man kan befinna sig på andra sidan jordklotet och hjälpa själar över till andra sidan. Men visst är det här svårt att begripa... Fungerar gör det i alla fall så tveka inte att höra av dig om du har problem oavsett var i landet du bor.

 


                                    

                                                        Barn är extra känsliga


Barnen är otroligt öppna och de känner ofta av energier från andra dimensioner. Vi vuxna är snabba med att avfärda detta som fantasier eller som drömmar, kanske för att skydda dem. Det här skapar förvirring och osäkerhet hos barnen. Förklara istället för dem vad det är på ett så enkelt sätt som möjligt. Låt barnet vara nära och förklara att inget farligt kan hända. Sen kan man hjälpa den jordbundna själen över till andra sidan. Försök själv först innan du ringer till mig! Använd kärlek och lite sunt förnuft. De kommunicerar via tanken och uppfattar våra tankar precis som ett medium gör som kommunicerar med andevärlden. Tala om att det bara finns kärlek på andra sidan och att det finns de som väntar på dem där.

Spöken är själar som av olika anledningar inte har gått över till andra sidan. De kan vara rädda för ett straff på andra sidan eller så är kärleken till en älskad plats så stark att man inte vill lämna jordelivet. Du behöver inte vara rädd om du någon gång känner att du inte är ensam i huset. Spöken kan bli fysiska och de kan göra de mest märkliga saker ibland. Allt för att kalla på din uppmärksamhet. Men de vill sällan annat än att få hjälp och kanske har de något att förmedla...

Maila  för beställning. Ingen förhandsinformation. Bara namn och att du vill boka husrensning. 

Kostnad: 1150 kr + reseersättning 55 kr / resa 55 kr /mil. Endast vardagar dagtid.


Kontakta mig

  Kontakt: Cecila Vestgöte
 

Adress

Ågatan 11 A, 57331 Tranås


Företaget

Cecilia Vestgöte: FA skatt