logo 01

                             Healing                                

"It´s not just love! It´s loooooove!"

 

 

Healing är fantastiskt! Vad som händer under en healingbehandling eller hur healingen kommer att verka går inte att säga innan behandlingen. Jag är bara ett verktyg där healingkraften strömmar genom mig till klienten. Jag gick en kurs i Atlantean healing 2012 för Birkan Tore från Amsterdam. På frågan om vad healing är svarade han: "It´s just not love! It´s loooove..." Och det är väl så det är... Kärleksfull energi i sin renaste form.

När jag själv har gått till ett medium för att få healing har behandlingen känts olika för varje gång. Ibland har jag känt energierna strömma som i vågor, ibland har jag inte känt dem alls. Vad jag har upplevt varje gång är att jag någon dag senare har upplevt det som om min kropp har gått ner i varv. Så skönt!

När du kommer för en healingbehandling till mig ligger du på en massagebänk (med kläderna på). Jag kanaliserar, det vill säga kommunicerar, med de änglar som du har som dina personliga guider i det här livet och jag känner efter intuitivt var jag ska lägga händerna, både på kroppen och i auran som är det energifält som alla hur runt omkring sig. Det blir alltså en medial vägledning samtidigt som du får healingen.

Jag lägger också ut olika stenar under behandlingen. Stenar "vibrerar" i olika frekvenser och de förstärker healingen där jag lägger dem. 

Observera att healing aldrig ges för att bota sjukdom. Vänd dig alltid i första hand till den traditionella läkarvården! Behandlingen tar ca 1 - 1,5 timme.

 950 kr inkl moms vardagar. Boka via Boka Direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/cecilia-vestg%C3%B6te-27259

 

För kurser och meditationer online: 

https://cecilia-vestgote.teachable.com/courses

 
Kontakta mig

  Kontakt: Cecila Vestgöte
 

Adress

Ågatan 11 A, 57331 Tranås


Företaget

Cecilia Vestgöte: FA skatt