logo 01

Medial vägledning

Behöver du hjälp vid olika val eller har du svårt att fatta ett beslut? Då kan en medial vägledning lägga pusselbitar på plats. Varmt välkommen hem till mig! Bor du långt bort, fungerar medial vägledning precis lika bra över telefonen som vid ett fysiskt möte med mig. Unna dig en stund som är bara din! 

Det finns flera sätt att arbeta på som medium och alla fyller sina funktioner. Jag har valt att alltid vända mig till änglar när jag förmedlar budskap. Änglar är högt utvecklade själar som har levt många liv på jorden och de har all kunskap om hur det är att vara människa. De saknar ego och vill alltid allas högsta, bästa. De ger bara positiva budskap och de visar de möjligheter som vi har om vi väljer olika vägar. Änglarna visar också vad vi behöver arbeta med för att komma vidare i livet. Livet sitter på oändliga möjligheter. Jag får ofta bilden av ett träd som jämförelse. Trädet har så många olika grenar. Så många möjligheter kan också våra liv ha. Det gäller att välja ut den eller de bästa möjligheterna eftersom just det här livet bara levs en endaste gång. 

 Vid en medial vägledning får man alltså möjligheterna presenterade. Sedan betyder inte det att man måste hoppa på alla dessa. Vi har val att göra och vi måste själv känna efter vilken väg som "drar" mest. För ett tag sedan såg jag en fantastisk bild av Sagan om Hans och Greta av bröderna Grimm. Medial vägledning är lite som de där kiselstenarna som de följde för att hitta den rätta vägen hem. De såg dem en efter en och det var ju faktiskt en gång de själva som hade lagt ut dem.

Jag uppfattar vibrationer och är oerhört fokuserad vid en medial vägledning så att jag kan förmedla dem till dig. Vi har egentligen alla svaren redan, men i en tid av lite kaos i livet kan det vara svårt att höra den egna inre rösten. En medial vägledning hjälper till att bekräfta den. Änglar bekräftar ofta sådant som vi vet men som vi inte har vågat lita på att det är sant. Min uppgift som medium är att vara en länk mellan dimensionerna så att budskapen går fram.
Finns hos Adlibris!

Om änglar 

Änglar är spännande minst sagt! De finns ju överallt. Som bokmärken, i visor, i religiösa texter och som pynt på bordet kanske... De finns där av en orsak! Vi kan slänga oss med ordet ängel när vi pratar med varandra utan att egentligen ha reflekterat över vad ordet betyder. Medium har inte alltid varit förknippade med ordet ängel och alla medium pratar inte med just änglar. Kanske har du sett på sjuan och "Det okända"? Där jobbar mediumen olika. Man kan prata direkt med döda människor på det så kallade "astrala planet" och man kan känna av andra människors energier eller energier från hus eller saker. Som medium tror jag att det är meningen att man ska ha olika uppgifter och olika arbetssätt.

När vi gick in i det här jordelivet fick vi hjälp av en massa olika lärare och mästare från den "andra sidan". Vi bestämde saker ihop och vi planerade vår livsväg tillsammans. Vilka kunskaper som vi ska få till oss och vad vi ska få erfarenhet av när vi lever våra liv på jorden. Själar med änglaursprung har all kunskap och de kan fungera som andliga vägledare från andra sidan. De kan vara svårare att uppfatta än vad "döda" människor är eftersom de vibrerar så snabbt. Våra anhöriga finns på ett plan närmare oss och vibrerar långsammare och är lättare att uppfatta. Därför har man traditionellt sätt pratat mest med dem.

Änglar är fantastiska och de sitter på en oändlig kunskap. I våra världsreligioner förklaras de vara budbärare från den källa som bara är kärlek och som många kallar för Gud. Utanför religionen vill man hellre prata om källan eller universum. Oavsett vilka ord man använder är det många som säger sig ha upplevelser av sina skyddsänglar när olyckan har varit framme! En del kan känna oro över att kontakta ett medium. Vissa saker vill man inte veta... Änglar ger aldrig budskap som skapar oro eller rädsla! De vet att vi ska igenom utmaningar och de hjälper oss att tro på oss själva så att vi klarar av att ta oss igenom dem. Många beskriver en känsla av lättnad efter en medial vägledning och att det kändes otroligt skönt att höra budskapen förmedlas. 

Jag ser änglarna som mina arbetsgivare som finns med i allt medialt arbete jag gör och de kommunicerar med hjälp av bilder, ord och tankar. Ofta med en stor portion humor! Mitt uppdrag blir sedan att förmedla detta vidare till dig utan att göra egna tolkningar.  
 
Observera att andligt arbete hos mig inte görs för att bota sjukdom!

Du kan boka tid för medial vägledning över telefonen via Boka Direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/cecilia-vestg%C3%B6te-27259

Du kan också beställa 10 minuters ljudfiler med personliga änglabudskap via min nätbutik: 

https://www.ceciliavestgote.se/shop/product/ljudfil?tm=ttps://www.ceciliavestgote.se/natbutik

 

 

För kurser och meditationer online:

https://cecilia-vestgote.teachable.com/courses
                                                  

 

 

Kontakta mig

  Kontakt: Cecila Vestgöte
 

Adress

Ågatan 11 A, 57331 Tranås


Företaget

Cecilia Vestgöte: FA skatt