logo 01

Från gymnasielärare till medium och författare

 

 

 

 

Många medium skriver på sina hemsidor att "jag har alltid varit väldigt medial". Så kan inte jag beskriva mig själv. Visst är jag en känslomänniska och alla föds ju med en medial förmåga, men jag kan inte påstå att den har varit särskilt utvecklad innan jag träffade Maria Rosenlind första gången i Vadstena. Det var verkligen som att dra "proppen ur flaskan". Jag är en kritiker och tror sällan på sådant som hör religionen till, så länge jag inte själv har upplevt saker. Min skyddsängel Zadkiel visade sig första gången veckan innan kursen hos Maria, vilket gjorde att jag förstod att jag faktiskt kommer att arbeta som medium. Hade han inte visat sig så tydligt precis bredvid min säng hade jag bortförklarat hela kursen som "flum". Nu ser jag frekvent ljuset av änglar och då och då silhuetten av dem vid olika tider på dygnet. Det gör mig förstås otroligt tacksam och jag får allt lättare att höra vad de säger vid mina mediala vägledningar.

Jag är uppväxt i en familj där min pappa var lärare i matte och fysik. Därför blev det inte några djupare samtal om livet efter döden när jag var barn.:) Min mamma läste däremot god natt-bön varje kväll och jag minns ett flertal gånger när hon vaknade mitt i natten av att hon hörde oförklarliga saker och gick och tittade ut genom fönstret. Pappa förklarade det förstås som drömmar. Så kanske fanns de mediala förmågorna i familjen även om de inte uttrycktes. Jag hade mina lampor tända i sovrummet och sömnproblemen har kommit och gått, eftersom jag nu efteråt kan minnas en känsla av att vara iakttagen och att det sällan var helt lugnt runt omkring mig.

Lugnt är det inte nu heller för den delen;). Jag tar med mig vilsna själar lite då och då när jag är ute och hjälper dem sedan över till andra sidan och ljuset där. Men jag har slutat att vara rädd! Jag vet att människan till naturen är god och min tro på ett liv efter döden har övergått till vetskap.     

Jag har en pedagogisk bakgrund eftersom jag är utbildad gymnasielärare i svenska och religion. Det är jag tacksam över idag när jag håller kurser i mediumskap. Männsikoöden, kultur och religion är det mest spännande jag vet och jag fastnar ofta i filosofiska diskussioner med vännerna.

 

Utbildningar

2006 Gymnasielärarexamen, inriktning svenska, litteraturhistoria och religion

2011-2012 Mediumutbildning, Maria Rosenlind, Hope of Avalon, Vadstena

2012 Atlantean Healing, Birkan Tore

2013 Healingutbildning, "Daskalostekniken" samt chakra- och änglahealing, Maria Rosenlind, Hope of Avalon, Vadstena

2013 Medial kurshelg, Academy for Inner Potential, Lottie Wahlin & Vendela Cederholm

2017 Licensierad kostrådgivare

    

Länk till distanskurser i medial utveckling samt skrivande: https://cecilia-vestgote.teachable.com/
    
Länk till min nätbutik där du kan beställa en ljudfil med medial vägledninghttps://www.yourvismawebsite.com/sjalslig-frihet-djurstugan/natbutik

                                 

                                                                                    

"Den högsta tanke är alltid den tanke som innehåller glädje. De tydligaste orden är de orden som innehåller sanning. Den största känsla är den känsla du kallar kärlek. Glädje, sanning, kärlek."
                                                                       ur Samtal med Gud, Neale Donald Walsh 2008

 

 

Kontakta mig

  Kontakt: Cecila Vestgöte
 

Adress

Ågatan 11 A, 57331 Tranås


Företaget

Cecilia Vestgöte: FA skatt