Healingutbildning 2018

 

 Med diplom och eventuellt certifikat efter avslutad kurs

 

Var? I Solviken Vandrarhem & Konferens utanför Tranås
När? 13-14 okt, 17-18 nov, 8-9 dec 2018
Kostnad? 2250 kr per helg (du betalar innan varje helg, behöver du dela upp betalningen ytterligare; skriv det till mig) exkl. boende och mat. Inkl. fika

Intentionen ska vara att vara med på samtliga helger när du anmäler dig. För att få ett diplom ska du ha varit med alla tre helger och för att få certifikat ska du ha haft ett visst antal övningsklienter hemma mellan kurstillfällena och jag kommer att bedöma om du är personligt lämplig att arbeta med healing efter min kurs.

Alla kan förmedla änglahealing och lära sig att kommunicera med änglar. Under tre kurshelger kommer du att på ett lättsamt och tryggt sätt öka din kontakt med den andliga världen och de andliga guider du har med dig där. Vi kommer bara att kommunicera med änglar. Inte anförvanter, dvs "döda anhöriga."

Healingen som jag lär ut är intuitiv. Det är din intuition som bestämmer vad som kommer att hända under en healingbehandling. Jag kan däremot ge dig verktyg och mod så att du vågar lyssna på din intuition och dina vägledare. Det är de som vet hur händerna bäst ska placeras. 

Kursinnehåll:
Vad är änglar? Hur fungerar kommunikationen? Hur lär man sig att känna skillnad på energier?

Vi kommer att använda stenar i healingarbetet också och intuitivt känna efter vilka som ska användas och hur de ska läggas ut. Stenar finns att låna och köpa i Solviken. 

Du kommer att få prova att kanalisera med änglar och känna efter om du vill förmedla änglabudskap samtidigt som du förmedlar healing eller om du vill göra det efter healingbehandlingen med en klient. Ju mer du vågar släppa kontrollen, desto mer flödar energierna. 

Vi kommer också att skicka distanshealing till personer och platser.

Exakt vad som händer under kurshelgerna är omöjligt att skriva ut innan. Det brukar kunna bli en del glada och spännande överraskningar.

Under kurshelgerna kommer jag att lägga stor vikt vid patientsäkerhetslagen och om att möta människor i kris och olika trauman, samt vid etik och moral kring healing och övrigt andligt arbete. Vi kommer också att prata en hel del om källkritik. Vad är det vi möts av för artiklar osv inom andlighet på våra sociala nätverk? Allt för att skapa en stabil grund som kan byggas vidare på om man vill jobba med healing.

❤️❤️❤️

Solviken Vandrarhem och Konferens ligger fantastiskt belägget alldeles vid sjön Sommen 1,5 mil från Tranås, mot Österbymo i Östergötlands län på gränsen till Småland. Närmaste tågstation är Tranås. Skjuts brukar gå att fixa från Tranås till Solviken med någon annan deltagare som ändå åker förbi Tranås. Annars finns Taxi Tranås. 

Energierna i Solviken är underbara! Det brukar bli en fnissig stämning minst sagt. Personalen, närheten till vatten och hela platsen är som skapad för änglakurser. Hit kan du komma oavsett tidigare erfarenhet. Vare sig du är med för första gången på en kurs inom healing eller mediumskap eller om du har gjort det här förut eller rent av redan arbetar med andlighet. Olikheter på kurser är så berikande! Du är redan perfekt som du är!

Änglabudskap är flyktiga och kommer snabbt. Alkohol under kurshelgerna och dagarna innan fungerar inte. Inga undantag görs mot det. Du kommer att få skriva på ett avtal om detta vid anmälan.

För övernattning i Solviken: Maila Peter Sterne: . Skriv i mailet att du avser att vara med på min healingkurs.

Läs mer om Solviken på www.solviken.nu

Det kommer att finnas mat i Solviken. Jag kommer att återkomma med menyerna i mailutskick innan varje kurshelg och du kan bestämma då om du vill boka mat.

Det finns ett litet kök med micro, kyl, frys osv om du tar med egen mat.

❤️❤️❤️

Jag som håller i detta heter Cecilia Vestgöte och har företaget Själslig frihet där jag arbetar som medium, författare, researrangör och kursledare. Läs mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se 

Jag har en gymnasielärexamen i religion och svenska samt litteraturhistoria i grunden och har arbetat som gymnasielärare och grundskolelärare i 7 år innan jag började arbeta heltid som medium.

Mina utbildningar inom mediumskap och healing har jag främst fått från Maria Rosenlind. Jag gick hennes mediumutbildning i Vadstena 2011-2012, samt diverse healingkurser och fördjupningskurser hos henne. Jag har även gått kortare helgkurser för bland annat Birkan Tore samt Vendela Cederholm och Lottie Wallin.

För anmälan: Maila . Du får en faktura på anmälningsavgiften på 750 kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid avhopp. Den betalas bara innan första kurshelgen och dras från den första helgens kurspris. Läs kursvillkoren nedan.

Kursvillkor:

Du är anmäld först när anmälningsavgiften är betald.
Avbokning skall ske skriftligen. Efter avbokning erhåller du en avbokningsbekräftelse.
Anmälan är bindande och kursavgiften för varje kurshelg ska vara betald senast två veckor före kursstart.
Vid avbokning utgår en avbokningsavgift motsvarande 25% av kurspriset för varje helg som återstår av healingkursen, undantag vid uppvisande av sjukintyg från läkare.
Vid avbokning senare än 24 timmar före kursdagen utgår hel kursavgift undantag vid uppvisande av läkarintyg.
Uteblir du från kursen utan att avboka utgår hel kursavgift för varje återstående kurshelg.
Full återbetalning sker om kursen inställes.
Kursledaren har rätt att stänga av elever vid brott mot avtalet angående alkohol och droger som skickas ut. Du debiteras ändå för för hela kursavgiften för varje återstående kurshelg.

Behöver du dela upp betalningen ytterligare: Säg till mig så hittar vi en lösning.

Välkommen! ♥ / Cecilia

 

Kontakta mig

  Kontakt: Cecila Vestgöte
 

Adress

Forsnäs Gård 4. 570 62 Ydre


Företaget

Cecilia Vestgöte: FA skatt org/nr:SE 7811032007