Monthly Archives: March 2014

fest

I lördags var vi på Ydre näringslivs årsmöte i Solviken. Alla företagare (nästan;) )var samlade. Även Själslig frihet.

Hmmm… Det där med att sitta still. Jo, vi lyckades faktiskt ganska bra. Och kul var det att Lena Gunnarsson från Stebbarps Gård fick pris som årets företagare i Ydre. Så har ni vägarna förbi: Stanna och njut av egentillverkad glass med hemodlade bär vid sjön Sommen och Stebbarps Gårds. Och tack Solviken för fantastiskt god mat! Bilden fick vi till efter middagen. :)

Änglar, uppstigna mästare, nära och kära finns alldeles bredvid oss!

ngel

God kväll! Det är som om det jag säger tvärsäkert kommer tillbaka till mig som en bumerang. Igår gjorde jag reklam i radion för vår kurs i Solviken. Jag sa tvärsäkert att medialitet ser olika ut för alla och att jag främst får budskap genom starka tankar och att det är så det ser ut för mig. That’s it liksom…

Så i natt vaknade jag av två kvinnoröster som samtalade i ett annat rum i Djurstugan. Först tänkte jag att det var tv:n eller datorn. Men verkligen inget var igång och bara jag var hemma. Barnen var hos sin pappa. Denna gång handlade det inte “bara”om starka tankar. Det lät verkligen som om en radio stod på… Och jag blev inte det minsta rädd. Vad de pratade om hörde jag inte men stämningen var god med flera skratt.

Jag resonerade med mig själv och tänkte att “de tystnar väl snart de också.” Jag låg nog ett par minuter innan sorlet och skratten från dem var borta och jag kunde sova vidare. På morgonen ringde jag Anna och berättade vad som hänt. “Säg inte så där mer att det är på ett visst sätt med medialitet för olika personer. Alla våra förmågor utvecklas nu” kom svaret från änglarna…

Så okej… Vad som helst kan hända. Änglar och älvor har jag ju sett om nätterna med mina fysiska ögon. Nu fick jag höra andevärlden också rent “fysiskt”… Och oj så glada de lät på andra sidan!:) Sov så gott ni fina därute! Och jag lovar! Det finns änglar, älvor, uppstigna mästare och nära och kära i dimensioner alldeles i hop med vår! Kramar från Cecilia <3

Ett radioprogram om änglar, medial vägledning och spöken!

Anna radio

Ååååå villket tålamod en del har:). Förra veckan gjorde Annonsbladet i Tranås ett reportage om oss och främst om kursen som vi ska ha i Solviken. En ung kvinna hade fått hoppa in som vikarie och följde med oss för att ta lite kort.
– Fy vad ni är jobbiga! Det här är det värsta jag har varit med om! utbrast hon efter att ha tagit ett hundratals kort där någon av oss såg konstig ut varje gång…
Anna och jag skrattade så tårarna rann och det var stört omöjligt att stå stilla. Slutligen hittade vi en gungställning och satte oss på varsin gunga. Korten blev nog så där.;)

Och idag var vi radiopratare i Radio Tranås. Enormt roligt och efter att stressen lagt sig fick vi in ett flyt och det kändes faktiskt naturligt att prata in i mikrofonen. Det blir kanske ett par program om änglar, mediumskap och spöken.

 

Allt börjar med en tanke!

Att tysta ner sina tankar kan ibland vara en god ide’.

Min tro är att allt börjar med tanken. Många händelser som sker i livet skapas på grund av din tanke. En liten liten tanke som sedan sås i din själ och utvecklas till en händelse!

Om du är förhoppningsfull, rädd eller bara har en känsla att något visst ska hända, du går ofta och tänker på det, då kan du ge dig sjutton på att det händer!

Jag har den senaste tiden träffat personer som säger att de är vilsna, rädda eller osäkra. De vågar inte leva livet fullt ut på grund av de begrepp de säger sig ha. De tänker på dåtiden och det som en gång var, de har fastnat i tankar med negativ energi.
Släpp dem, gå vidare och hitta glädjen i framtiden.

Vänd på tanken istället!
Jag är klar med vad jag vill, jag är stark, jag vågar leva, jag har full tillit på mina känslor och följer flödet i livet.

Tro det eller ej, men livet kommer bli så mycket lättare och roligare att leva om man vågar lita på sin intuition och sin inre känsla, sin själs röst. Själens röst har inga negativa tankar.

Tysta ner era tankar om ni inte mår bra av dem och gör om dem till positiva istället

Jag vill också rekommendera att skicka ut önskningar i universum som om ni redan ägde dem! Jag önskar att jag får ännu mer pengar, jag önskar att jag blir ännu mer älskad, jag önskar att jag kan få ett ännu bättre arbete, jag önskar att jag blir ännu starkare än jag redan är.

Önska obegränsat, ni är inte otacksamma för det ni har för det. Men se till att önska rätt, man får det man önskar.

En önskan börjar med en tanke! / Anna

Tack Träsmak för ljuset! :)

Hej! Jag måste dela med mig lite av en rolig grej som hände mig igår.

Jag kan bli riktigt arg på mig själv för att jag är så oteknisk. Hysteriskt arg till och med och känner mig handikappad när jag ska göra praktiska saker. Jag tycker att jag börjar bli hyfsat bra på att höra änglarnas budskap och jag hör info om vägar och möjligheter. Dåtid och framtid. Men att sätta upp en lampa är som att bestiga ett jätteberg!! Grrrr!!

Jag tog lampan, fattade inte vad som var upp och ner. Tittade på bruksanvisningen och kände mig skitdum. Jag försökte ändå men kastade till slut allt på golvet och satte mig ner för att gråta lite. Då kom jag på idén. Jag slänger iväg en bön till Gud om hjälp att få lampan på plats.

Sagt och gjort. Jag bad intensivt om hjälp. “Snälla gode Gud hjälp mig så att lampan kommer på plats så att jag blir färdig med mitt rum snart….”

Då knackar det på dörren. Utanför står en kille som har företaget Träsmak i Österbymo med en verktygslåda i handen. Vi hade bestämt sen länge att han skulle hjälpa mig med en grej men inte något särskilt datum. Med tårarna bakom ögonlocken berättade jag om lampan och att jag var på väg att slänga den i dammen.

Han skrattade, tog lampan och satte upp den på en minut. Tack Gud för hjälpen! 

Varde ljus! / Cecilia

Känslan visar vägen

Känn den äkta känslan

Ligg ner och känn efter vart du är på väg och varför. Om du har två val av vägar att gå, tänk dig in i de olika vägarna och känn hur känslan är vid respektive val.
Välj det val där du känner mest glädje och lättnad.
Fokusera på hjärtat! Följ hjärtats väg och det kan aldrig bli fel!
Vilken väg du än väljer kan inte heller bli fel. Bara lite mer trögt att gå, men ändå väldigt utvecklande.
Känn vad själen vill, den berättar hur den vill att du ska göra för att nå högsta bästa utveckling.

Kram från Anna!

Visst funkar attraktionslagen!

Hmmm… Det där med attraktionslagen. Jo då. Den måste existera. Änglarna pratar mycket om den vid mediala vägledningar. Men vår begränsade hjärna kan inte fullt ut förstå hur den fungerar. Så mycket har jag förstått att man kan inte bara sitta ner och tänka på en sak och så kommer den.

Jag har vabbat mycket denna månad från mitt lärarjobb och är lite bekymrad över lönekuvertet. Tänk om jag kunde utveckla mitt intresse för bakning lite mer?

Jag satte mig ner och mediterade. Bad en bön om hjälp med den ekonomiska biten och skickade ut en önskan om att få lite brödkunder. Och vips blev “väckt” ur meditationen av en som sms:ade och undrade om det gick bra att beställa bröd av mig.

Självklart! Tack Gud, universum, änglarna, attraktionslagen och mig själv…  Ha en bra kväll hörrni! Och blir livet inte som du har tänkt kanske det blir på ett annat sätt som är mycket bättre?  Kram från Cecilia!

Tack för medial vägledning! <3

Jag känner mig så privilegierad när jag får göra mediala vägledningar åt människor som ringer hit. Om jag har klurat på något själv så är det någon som beställer tid som står i precis samma livssituation som jag själv gör. Tack!

Tänk på när du läser det jag skriver att det är min uppfattning från de erfarenheter jag har från mediala vägledningar. Om du har en uppfattning som är någon annan så har du all rätt till den.

När man står mitt i någon händelse är det svårt att reda ut begreppen och se varför den händer. När man sedan har tagit sig vidare är det lättare att se hur man har utvecklats av det hela. Vi ser gärna vårt jordeliv som “hemma” och att det är här vi ska vara för all tid.

Hemma är egentligen andra sidan och kunskapen och erfarenheten vi får här behöver vi senare och vi hamnar här för att samla ihop i en slags kunskapsbank. Det finns platser utanför universum som också är långt mycket hårdare och kallare än vår planet och där behövs all kunskap härifrån. Många av oss kommer att hamna där senare för att sprida ljuset. Då behövs en hel säck med livserfarenheter! Karma!

Konflikter som vi hamnar i är nyckeln till så mycket utveckling. Därför är det så viktigt när konflikterna är lösta att se bakåt ur ett större perspektiv. Vad hände? Hur löste det sig? Vad lärde jag mig? Hur gick vi vidare? Titta på tre stora konflikter i ert liv. Det behöver inte vara osämjor men händelser som kändes jobbiga med fler än du själv inblandad. Skriv upp dem på ett papper så att det blir tydligt.

Gå sedan vidare med nya kunskaper och erfarenheter så kommer du att klara dig så mycket bättre nästa gång du hamnar i samma. Då hittar du kanske en snabbare lösning och löser karmaknut på karmaknut. Du ser tecknen tidigare och lösningar snabbare. Livet blir som en trappa där du kliver upp steg för steg. Många är rädda för att ge sig in i nya kärleksrelationer exempelvis för att man har så mycket negativa erfarenheter. Men man är inte samma person nu som man var när man var i de förra. Nu finns andra, bättre nycklar och verktyg. Livet blir nästan alltid bättre! <3