Monthly Archives: November 2013

Att tro på sig själv som medium

Ett medium som jag behöver en coach :)

Jag har ganska gott självförtroende i de flesta sammanhang. Men så kommer tvivlet och rädslorna. Även till mig… Kan man försörja sig som medium? Vill folk komma till just mig? Njae… bäst att jobba med trygga lärarjobbet…. Det är egot som talar.

Änglarna har lovat att de har en marknadsföringscentral till mig. Om jag följer mitt hjärta är det klart att de hjälper mig! Så ringde en kvinna i våras och frågade om jag ville vara med i ett projekt. Det innebar bland annat coachning. Ja varför inte? Idag var andra mötet och det känns jättebra! Nu är jag tvungen att strukturera hur jag verkligen vill ha det. Vad är det som är jag? Vad vill jag göra och i vilken omfattning?

Jag har till och med gjort en budget. Jag som inte ens kan stava till ordning och reda. Lite hjälp kan jag ha fått med den, men ändå ;)

Den 15 december måste jag ha planerat upp våren. Lagt in änglaseanser i kalendern och planerat för kurser. Nu när jag har fått en coach går det liksom inte att komma undan. Nu kör vi helt enkelt. Fullt ös med Själslig frihet!

 

Finns det tvillingsjälar?

Jakten på en tvillingsjäl skapar stress…

Tror du att vi har tvillingsjälar? Att det  finns två personer skapade av samma “flamma”? Jag har funderat mycket över begreppet senaste tiden. Förmodligen för att jag har hunnit skilja mig från en man och separerat från en annan under mindre än ett år ;)

Jag har surfat runt på en del sidor som finns om tvillingsjälar. En del skriver att man först måste “höja sig till rätt frekvens för att kunna dra till sig sin tvillingsjäl. Innan man har gjort det kan man inte träffa den rätta.” För mig känns det inte ok… Har jag inte rätt “frekvens” då eftersom mitt förra förhållande tog slut? Ska jag lägga skuld på mig själv? Nej tack!

De som ringer till mig för att få medial vägledning står alltid inför samma livssituation som jag själv gör. Det är ingen slump och samma frågor kommer alltid. När träffar jag min tvillingsjäl? Jag har träffat en man; är han den rätta? Svaret blir samma varje gång från änglarna vid en medial vägledning:

“Det är alltid den rätta. Den rätta nu. Alla relationer du har under en livstid är lika viktiga. Alla du möter är lika viktiga. Ställ dig utanför relationen och titta på den noggrant: Vad har du att lära dig av den? Känn efter. Vilka känslor hos dig finns med personen? Vilken form ska relationen ha? Ska den “bara” handla om vänskap? Är det meningen att det ska vara ni i just detta liv?

Den rätta idag behöver heller inte vara den rätta imorgon. Den viktigaste relationen är den vi har till oss själva och alla relationer bygger på den. Vi är alla ett. Tvillingsjälar är ett överskattat begrepp. Man träffar människor med likheter som man har mycket att lära av. Det är de ni ser som tvillingsjälar. Begreppet tvillingsjälar är lite missuppfattat och stressar er. Det är gammal karma man har ihop också. Saker som man behöver reda ut från gamla inkarnationer och knutar som behöver lösas upp. Men vi är återigen alla ett och relationer man har haft i alla former är lika viktiga!”

Att vara bitter över lämnade relationer är heller inget man mår bra av. Precis när man kliver ur den kan det vara nödvändigt att titta på det som faktiskt inte var bra och det som gjorde att det var dags att lämna. Men sedan måste man kolla på “guldkornen” som fanns. Annars blir det jobbigt att leva…

Mitt förra förhållande fick ett snabbt slut. Jag grät floder och fick magkatarr. Jag var arg, ledsen, förkrossad men också tacksam. Nu har det gått två månader och jag börjar kunna se på det “utifrån”.  Den relationen lärde mig bland annat att visa känslor, skratta, gråta, argumentera, att  det inte alltid fungerar att argumentera. Men också att fånga dagen och att våga göra spontana saker och att det inte måste vara fest för att man ska lyxa till det. Det viktigaste var nog ändå att säga NEJ! Tack för att jag fick lära mig det!

Mitt liv handlar nu om att hitta lugnet i mig själv. Att lära mig att “hänga med mig själv” och att det faktiskt är helt okej. Jag är på god väg. Det är ju det där med att prata världsproblem med Molly (min Cavalier king Charles spaniel) vid middagsbordet som inte alltid känns så givande. Molly är dålig på att fixa mat också och hon hjälper inte till med det ekonomiska…;)

Jag har tillit till att allt följer den ordning som det ska och att Gud och änglarna och jag själv kan hjälpas åt att hitta till någon att dela livet med.

Ha en bra helg hörrni och behandla din partner som den viktigaste i ert liv. För det är den. Där du är nu i alla fall! <3

http://www.youtube.com/watch?v=bLltt5cPDOc

Tack för för en rolig helg Vendela Cederholm och Lottie Wahlin!

En andlig kurs med högt i tak!

I helgen var jag och en kompis alltså på kurs i Stockholm för Vendela Cederholm och Lottie Wahlin. De har båda lång erfarenhet som medium och har “Akademin”där de har kortare och längre utbildningar för andligt intresserade människor.

Jag var lite nervös innan eftersom jag inte alltid känner mig särskilt bekväm med traditionella mediumutbildningar. De kurser som jag har gått tidigare har handlat om änglar och man har inte kommunicerat särskilt mycket med döda anhöriga. Tänk om “änglapratare” inte skulle vara välkomna på kursen? ;)

Vi började första kursdagen med att dra ett orakelkort. På det stod det “ge efter” och jag kände direkt att det stod för att det bara var att “hänga med” under helgen… Jag kunde vara fullständigt trygg!

Änglar, guider och döda människor i en salig blandning!

Och vad roligt det var! För mig var det jättenyttigt att träna på att känna skillnaden på olika energier under helgen. Jag lyckades “stänga och öppna dörrar” till olika kontakter. Vi satt bland annat i grupp och bjöd in det astrala planet där våra nära och kära befinner sig och vi satt i par och fick kontakt med anhöriga och förmedlade vad de hade att säga. Det är ju inget som jag annars gör när jag håller änglaseanser…

Självklart bjöd jag själv in änglarna till kursen och de stod bakom mig i arbetet jag gjorde under helgen. Jag passade förstås på att lämna lite budskap från dem i gruppen och det kändes som om det togs emot med tacksamhet.

Även om det var kul att prova på ett annat sätt att jobba är det ändå till änglar jag kommer att fortsätta vända mig när jag vill ha andliga kontakter. Det är liksom det som är min grej…;)

Tack Vendela och Lottie för en proffsigt anordnad och framförallt väldigt rolig helg! <3

 

 

 

 

 

 

Spännande mediumutbildning för Vendela Cederholm väntar!

Förväntansfull inför mediumkursen!

Man borde unna sig saker lite oftare… Det här livet lever man bara en gång! Jag är inte så mycket för att gå ut och “partaja” på min lediga tid. Är man ensamstående är resor till solen inte särskilt lockande heller… Jag väntar tills jag har ett trevligt resesällskap ;)

Men kurser vill jag gärna gå på! I helgen bär det av till Stockholm på kurs för Vendela Cederholm, den lugna, trevliga kvinnan från Det okända. Jag har alltid tyckt att hon har en förmåga att avdramatisera programmet som annars kan ses som ganska skrämmande. Hon har ett naturligt, avspännt sätt som jag dras till. Bara jag hittar på vägen dit. Mitt lokalsinne är uselt!

På måndag ska jag rapportera om hur det har varit. Om jag inte har vilsat bort mig innan…;)

Ha en bra helg hörrni!

Arbetet som medium balanseras med nya idéer:)

Änglar ger inspiration

Har du en idé eller tanke som återkommer om och om igen? Att skriva en bok, söka ett jobb, eller att sätta igång med ett projekt? Blir du upprymd och glad av att se dig själv hålla på med den grejen i framtiden? I så fall kan den idén vara gudomligt styrd och en del av din livsplan…

Bjud in änglarna så att de kan hjälpa dig att gå vidare. Tankar som känns som “snilleblixtar” är från dem. Avfärda dem inte utan be om hjälp att spinna vidare…

Själv håller jag på att öppna upp ett Bed & Breakfast i Djurstugan och jag blir formligen överöst med änglahjälp! Det känns bra att komplettera mitt jobb som medium med något konkretare arbete tänker jag. Nu dyker upp människor som hjälper mig, jag springer på saker jag kan använda mig av och lösningar på problem jag stöter på…

Full fart framåt!