Monthly Archives: March 2013

Det finns myter om andlighet!

Auratransformationer sägs ändra auran…

Jag tror inte på “Quick fix”  när det gäller exempelvis pengar, lycka eller andlighet. Som vanligt är det jag skriver min högst personliga uppfattning och tankar jag testar och jag sitter tyvärr inte på några svar…

På senare tid har jag stött på begreppet auratransformation. Det har skrivits en del, både i böcker och på Internet om detta. Vi sägs gå in i en ny tid nu där jorden och dess invånare går upp i ett högre medvetande. Fler barn föds som Indigo- och kristallbarn och det är de, om jag har förstått saken rätt, som inte allt för sällan får diagnoserna adhd och aspergers inom psykiatrin. Dessa barn har en högre vibration och ska hjälpa jorden i uppstigningsprocessen. För att kunna möta dessa barn menar anhängare av auratransformationer att man som vuxen måste förändra sin aura.

Auran är det energifält som finns runt omkring oss. Den består av flera lager och man kan lära sig att se dessa i olika färger. I auran sitter information om vårt känsloliv, våra inre organ samt information om upplevelser från tidigare liv. Under en auratransformation försvinner den gamla auran och ersätts med en ny. En ny som alltså ska passa den nya tiden bättre. Det sammanlagda priset för att förändra sin aura blir ett par tusen kronor och kan bara göras av certifierade auraförmedlare…

Kritik mot medium och healers

Jag läste för ett tag sedan en bok om auratransformationer. Boken byggde mycket på kritik mot mediala människor eftersom dessa enligt vissa, skapar ett beroende av just medial vägledning och healing. Författaren menade att människan inte behöver assistans av änglar, eftersom det nu är dags att “stå på egna ben.” De här raderna stod redan i bokens början och jag kände att både de raderana och resten av boken byggde på ett rejält missförstånd…

När jag har haft änglaseanser och medial vägledning är alltid poängen med dessa att människor ska tro på sig själva. Vi är alla visa själar och har vår egen kunskap. När jag hade seans i Tranås i söndags och mediterade innan, la änglarna fram en stor bok för mitt inre: “Allt finns här i. Det är bara att slå upp!” Boken symboliserade allas egen kunskap. På min mediumutbildning pratade Maria Rosenlind ständigt om vikten av att peppa människor att tro på sig själva och Birkan Tore påpekade under den healingutbildning som jag gick för honom i Stockholm med bestämdhet att healing bara skulle ges en eller max två gånger till en person, just för att den faktiskt ska klara sig själv.

Änglarna vill inget hellre än att vi ska stå på egna ben. Ett mediums jobb är egentligen överskattat hur man än jobbar. Vi träffar alla våra nära och kära igen när vi dör och änglarna ger oss “bara” stöd i det som vi redan vet. Ändå är behovet av bekräftelse så enormt eftersom så många inte vågar lita på sig själva… Har man dessutom stött på problem i livet och mår dåligt, är det svårt att se möjligheterna. Både medial vägledning och healing blir i slutändan en fantastisk hjälp till självhjälp.

Jag tittade på auran hos en vän som genomgått en auratransformation. Auran såg helt oförändrad ut trots den ganska stora summa pengar som hon lagt på den. Enligt boken jag läste kan ett medium som jag inte se förändringen eftersom jag själv inte har det högre medvetande som krävs för att se förändringen. Jag måste i så fall också göra en auratransformation för att se förändringen. Jag ser alltså minnet av den gamla…?

Efter detta frågade jag änglarna om det hänt något med auran hos människor som gjort auratransformationer. “Man kan inte köpa lycka. Det går inte att börja utifrån och in. Auran kan förändras över tid på ett naturligt sätt, men man kan inte lura den…” fick jag till svar. Inget nytt utan sånt som vi redan vet. Ändå är det så många som köper idén med auratransformationer…

Jag behåller auran! 

Vi måste fortfarande gå till jobbet och plocka in i diskmaskinen oavsett auran. Visst är det fantastiskt att få “sväva i det blå” lite då och då, men ibland går vi över ån efter vatten när det gäller lycka och andlighet. I lördags såg även jag melodifestivalen och hade tårar i ögonen när Adolf Fredriks musikklasser och elever från Manillaskolan teckenspråksgestaltade Euphoria i pausen.  Det var healing för mig!  Änglarna har aldrig sagt något annat. De påminner och påminner om att alla är ansvariga för sin egen lycka och att det finns människor som är mer andliga än de som jobbar med andlighet, men som aldrig skulle prata om saker som änglar, healing och auror.

Tills dess att alla kommer på att man kan hjälpa sig själv och att healing egentligen är allt som man mår bra av att göra, fortsätter jag att ge medial vägledning och healing. Auran låter jag vara som den är och änglarna får vara kvar. Jag gillar min aura och jag gillar änglar och att jobba med deras härliga energier! ;)