Category Archives: Välkommen!

Första blogginlägget!

Här kommer mitt första blogginlägg någonsin! Jag har så mycket jag vill skriva. Jag tycker så mycket och klurar så mycket… Sen ändrar jag mig och ändrar mig igen. Och varför visa alla andra vad jag tycker? Det kanske inte ens är någon som vill läsa?

Jag hade en dröm för ett tag sedan. Det var en sådan där stark dröm som satte sig. Som snurrade i huvudet hela veckan efteråt. Jag uttryckte min åsikt i ett särskilt sammanhang. Åsikten uppfattades som obekväm av den andra personen. Vi delade helt enkelt inte samma åsikt och den andra personen försökte övertala mig om att den hade rätt. Jag blev ledsen i drömmen och försökte framhålla att det kanske inte är så viktigt att tycka detsamma. Det var ju inte så att det handlade om att vi skulle planera ett mord eller råna en bank. Det var snarare en åsikt av politisk eller filosofisk karaktär som det egentligen inte finns något svar på…

Precis innan jag skulle vakna försökte jag avlägga ett löfte: “Hädanefter kommer jag aldrig mer att uttrycka min åsikt. Folk tycker att jag är jobbig. Jag ska skona dem…” Då hörde jag en röst i drömmen: “Man kan göra så. Det är enklast. Men det är inte rätt…” Så därför kära vänner och dem jag inte känner. Nu kommer jag blogga. Blogga om livet, döden och allt som finns där emellan. Välkommen att läsa om du vill!