Category Archives: Tro

Har du provat att bekanta dig med White eagle?

Hej! Jag tänkte göra lite reklam för en uppstigen mästare vid namn White eagle, som finns som andlig vägledare och som man ganska lätt kan ”tona in sig på” även om man känner sig lite låg… En uppstigen mästare är inte riktigt som en ängel men den har all kunskap och har levt många inkarnationer på jorden.

White eagle sägs ha levt en gång som Johannes döparen på jorden. Jag ser honom som en stor örn när jag kanaliserar vid en medial vägledning. Till skillnad från änglar som ofta är spralliga och fyllda med humor och glädje, är White eagle lugn i sin energi. En riktig klippa att vila sig emot! Kanske kan du till och med känna hans närvaro rent fysiskt om du fokuserar eller kallar på honom.

Änglar är alltså högfrekvent energi och man måste verkligen vara i toppform för att kunna kanalisera med dem. (Sen kan man förstås alltid lita på att de hör vad du pratar med dem om och lita på att de finns vid din sida oavsett ditt humör). Det är därför man enligt traditionen oftast har kanaliserat med döda anhöriga som medium. De är lättare att höra och passar gärna på och slinka in med sina råd om man inte är uppmärksam när man kanaliserar. Och deras råd är inte alltid de som är det högsta bästa för dig att höra även om det kan vara helt fantastiskt att få en hälsning och veta att de har det bra. <3

Men White eagle är som sagt lite lugnare och man kan höra hans röst även om man är lite låg. Så kalla på honom i tanken och var uppmärksam på vad som händer. Kanske får du en bild, ord eller en tanke som du inte känner igen som din egen. Prova när du går och lägger dig ikväll

Lite änglakort till dig som läser bloggen just nu!:)

Hallojsan! Här kommer tre änglakort! Känn efter vad korten kan betyda i just ditt liv. Din första känsla gäller!

Bröllop

“Äktenskap är två själar som förenas i kärlek, ömsesidig respekt och hängivenhet. Det betecknar en önskan om att fördjupa kärleken med tiden. Din bröllopsdag är en kungörelse av din välgrundade tro på kärlekens kraft. Ge nytt syre till den kärleken hela tiden, älskade vän.”

Lita på vägledningen

“Du har fått ta emot en underbar idé som svar på dina böner. Den här idén är verklig och trovärdig. Du kan tryggt gå vidare med den i vetskap om att vi finns med dig i varje steg. Be oss om stöd och var öppen för att ta emot. Det gäller vad du än kan behöva som har med den här idén att göra.”

Grunda dig

“När du kopplar ifrån medvetandet om kroppen och den fysiska tillvaron förlorar du din grundning. Även om det är härligt att sväva i det blå så behövs din arbetsinsats på jorden. Vi hjälper dig att balansera det andliga och det materiella så att du kan njuta av ett tillfredsställande jordeliv.”

När jag la korten fick jag också budskapet “håll fast vid dina beslut”. Det hör främst ihop med det tredje kortet.

Kram och god kväll! / Cecilia

Förändring är utveckling!

God kväll! Idag har jag haft ett spännande samtal som så ofta. “Jag önskar att jag vågade förändra mitt liv. Det verkar så enkelt för dig”….

Jag tittade lite förvånat på honom. Enkelt? Nej? Det har stundtals varit en mardröm. Har jag nån gång sagt att mitt liv är enkelt? Jag har bytt man två gånger på ett och ett halvt år, bytt jobb två gånger och tänker byta bostad. Jo så är det. Men enkelt har det inte varit…

Förändring är utveckling! Men det är inte enkelt. Det är verkligen som att hoppa utför ett stup och sen famla och famla och inte veta var man ska landa. Men man är fri! Och man äger sitt eget liv. Det är värt allt. Den där gnagande känslan av ångest över att något är fel och att man borde gå en annan väg är borta. Den finns verkligen inte mer. Och alla de där sakerna som är gjorda under tiden för förändringen är gjorda med just de kunskaper och erfarenheter man har haft med sig i varje stund.

Så när nån säger så: Jag önskar att jag vågade förändra; så svarar jag; vad är ditt alternativ? Hur känns det? Att inte förändra? Det är ju verkligen att ta död på en liten del av sig själv…

Kram och god natt från Cecilia

prayer to heaven - faith concept

Hej i sommarvärmen!

Det jag skriver här i bloggen är som vanligt min uppfattning utifrån de mediala vägledningarna jag har haft och det är skrivet av min ”mänskliga hand”… Inget facit tyvärr. Känn efter själva!  Varför är halva själen kvar på andra sidan?  Det finns egentligen ingen ”halva själ”… Vi är en själ och en del av Gud. Som en tårta skulle man kanske kunna säga. Med olika bitar. Man pratar om vårt högre jag eller världssjälen inom filosofin. Brahman inom hinduismen…

Allting står under ständig utveckling. Det rör på sig… Vi är flera själar i en själ och skaffar kunskap genom erfarenhet. Det du gör mot andra gör du mot dig själv…  Ju mer vi slår oss fria och följer det som vår själ vill säga oss desto närmare kommer vi vår själ, världssjälen eller vårt högre jag. Eller Gud för den delen.  Eftersom själen vet vår livsväg borde det i den bästa av världar vara så att vi skulle lita mer på oss själva och att vi då inte skulle behöva gå till ett medium för att få hjälp att se den;). Lite dubbelt alltså. Själen har redan svaret.

Stress och utbrändhet är en klassiker. Själen skriker att det är dags att byta jobb.  Det svider kanske i hjärtat när ens partner pikar eller visar ointresse. Själen ropar igen! Är det dags för förändring där också kanske? Själen vet egentligen livsvägen och att nya dörrar öppnas om vi lyssnar och har tillit… Lyssnar vi på vad själen har att säga återskapas kontakten med vårt högre jag eller Gud eller vad du vill kalla det.  En del inom kyrkan säger att vi har tappat kontakten med Gud och att människan kommer bort från honom.

Neale Donald Walsch skriver i boken Samtal med Gud, som alltså enligt författaren själv ska vara Guds röst nedskriven, att vi har kommit till jorden för att minnas. Minnas vilka vi en gång var och att vi minns genom att känna. På så vis kommer vi tillbaka till vårt ursprung och det som är Gud. Därför blir det så viktigt att få erfarenhet av sorg, ilska, kärlek, glädje, hopp och förtvivlan. Ja hela känsloregistret. Endast känslan är riktigt sann. Sannare än ordet och det närmaste man kan komma Gud eller världssjälen… Jag tror själv på Gud och att han är en personlig, kärleksfull Gud.

Varför är valen förutbestämda?  För att vi ska få praktisk erfarenhet av vad olika val leder till och för att alltså uppleva känslor som har med valen att göra. Efter detta jordeliv går man igenom vad valen resulterade i och vi får ännu mer kunskap tack vare de val vi gjort.  Vad blir poängen med reinkarnation?  Vi måste ner i olika kroppar för att kunna uppleva alla känslor. Jordelivet är nämligen inte hemma. Himmelen eller om man hellre vill säga andra sidan är hemma och vi har kommit hit för att skaffa oss kunskap som vi ska använda till annat.

Sådana här frågor kan man grubbla ihjäl säg på! Det gör jag också. När jag tror att jag har förstått något till fullo är jag med om något som vänder upp och ner på det jag trott på… Kanske för att jag ska behålla min ödmjukhet och för att jag ska få se att det finns flera sidor av allting. Inom Islam säger man att ”Gud är större än ditt förstånd” och Buddha svarade med ”ädel tystnad” på sådana här frågor. Fundera inte för mycket alltså. Smart kille den där Budda och smart svar på svåra frågor kan jag tycka;).  Texten blev visst aningens ostrukturerad men en vän till mig förklarade precis att endast tapeter bör vara strukturerade.

En stor kram från mig till dig som läser detta! / Cecilia

Tillit och tålamod gäller även om man jobbar som medium;).

God morgon alla! Nu blommar mina vildrosor för fullt. Härligt! Min sjukskrivning är över och det verkar som om, peppar peppar, mina allergimediciner funkar som de ska.

Almanackan börjar fyllas på med jobb igen och i eftermiddag blir det mediala vägledningar.

Peppa varandra och påminn om orden tillit och tålamod! När man själv är mitt i oron inför framtiden ser man inte vägen klart. Inte jag heller fast jag jobbar som medium. Jag försöker lära mig att man inte heller måste se vägen klart. Det är ju faktiskt “bara” att följa med flödet. Lättare sagt än gjort…

I vår del av världen finns inte de där yttre hoten som finns i krigsdrabbade länder. Men vi har levt i många inkarnationer och minnet av hur det har gått åt skogen i tidigare liv sitter djupt rotat. Och man vill ju ha koll på läget…

Så ge varandra en klapp på axeln! Lugna varandra med att utmaningar faktiskt är en del av livet och att det kanske inte är riktigt så där illa som vi först trott…

Så klart det blir bra! Så klart det ordnar sig!

Kram alla och ha en fin onsdag!/ Cecilia

Följ med i flödet!

Hej på er! Å vad jag älskar att ha medial vägledning! 

Det finns inget i livet som är ett misslyckande. Vid mediala vägledningar hör jag ofta om hur vi en gång har suttit tillsammans med våra andliga vägledare och skrivit ner vår egen livsväg innan vi gick ner i detta liv. Vi har skrivit på ett papper om vilka vi ska möta, vilka beslut som ska tas, vilka dörrar som ska öppnas och stängas… Sen kommer något som jag kanske inte helt har förstått. Men jag skriver ner det ändå.

Vi kan liksom ”skruva till det lite” och exempelvis hoppa av tåget innan det har gått enda fram. En del avslutar sin livstid innan det egentligen var tänkt och en del undviker att konfrontera människor som man faktiskt har skrivit på ett papper att man ska göra. Då kan man väl kanske säga att man har avvikit lite från vägen, men inget är hugget i sten och det öppnas nya möjligheter. Alltid! Det är det som är själva flödet…

Vi har inget helhetsperspektiv och kan inte se när vi är i detta jordeliv att det som händer är en del av ett sanslöst stort sammanhang. Har man avvikit från vägen kommer nya vägar. På andra sidan eller ner i ett nytt jordeliv… Med lång tid i mellan eller kort tid… Det där med tid lämnar jag för det är allt för komplicerat för mitt förstånd.

De där dörrarna man stöter på; allt är ett samspel! Det är lätt att ta saker som händer personligt. Man får höra något på jobbet som man blir ledsen av, chefen är taskig och arbetskamraterna vänder ryggen till i korridoren. Se de tecknen då! Återkommer sådant så kan det vara en liten puff att vägen svänger. Be om tydliga tecken och att få vägledning om åt vilket håll som är det bästa att gå för att livet ska bli så bra som möjligt. Då är man plötsligt inget offer utan man är med och skapar sitt liv hela tiden.

Ibland gör man grejer som kanske inte var så himla bra. Aj då! Men går det att göra saker av den? Kan man berätta om den händelsen på något sätt och hjälpa andra? Flödet är igång!

Människor söker sina livssyften och underbara relationer. Man är dock med dem man ska vara hela tiden och man är på den plats man ska vara. Det jobbet man är på är livssyftet just då, men det kanske det inte är nästa vecka? Den relationen man är i just nu är den viktigaste idag men i morgon är den inte längre den rätta att vara i. Ta tecknen på allvar! Får du en knuff att det är dags att gå ett annat håll. Följ med i flödet. Flödet i din egen kropp stannar av om du själv stannar av… En del går kvar i det gamla allt för länge och då mår kropp och själ dåligt för att flödet stannar av.

Jag vet att det är få förunnat att se och höra saker så tydligt som jag och Anna gör. Det är inte alla som blir väckta på nätterna av att de har en ängel bredvid sängen fullt synlig, eller av att mobiltelefonen sätter igång mitt i natten och spelar kärleksballader, men min förhoppning är ändå att ni som läser våra texter kan lita på att dessa upplevelser faktiskt finns, även om det är jätteviktigt att veta att jag och Anna för vidare budskapen genom våra mänskliga filter… Så igen! Ha tillit! Våga följ med när vägen svänger och känn er stolta över de saker ni har fångat upp och lagt i er kasse med erfarenhet. Dessa saker behöver ni senare. Allt står i ständig utveckling!  / Cecilia

1Gilla ·  · Dela

Nu flyter jag med…:)

Hej! Cecilia vid pennan.

Häromdagen träffade jag en vän som står mig nära. Han tror nog inte ett dugg på att man kan prata med änglar i den form som jag gör och ordet medium är inte helt bekvämt;)… Men det är okej. Jag gillar honom ändå och har alltid känt mig respekterad för den jag är.

Vi delar en stark Gudstro och där kan vi mötas. Han säger de där orden som får mig alldeles lugn och som jag behöver höra precis där jag befinner mig. När jag mötte honom utanför dagiset där vi båda lämnar barn berättade jag att jag inte får mitt avtal på Ydreskolan förlängt på grund av kommunens sparkrav. I juni är jag alltså utan jobb. Eventuellt…

“Det är bara att be till Gud. Sen kan man inte göra mer. Då är det bara att förlita sig på att allt blir som det ska. Man har gjort sitt bästa och lämnar över det till honom”.

Jo. Jag vet ju att det är så. Jag ber hela tiden och änglarna visar mig bilder på hur en dörr stängs och en ny öppnas. Innerst inne är jag alldeles lugn och faktiskt väldigt tacksam eftersom läraryrkets krav på dokumentation inte alls passar mig. Och att arbeta med betyg och bedömning… Puh! Det är ju inte jag… Men det är ändå så skönt att höra av någon annan. Att det faktiskt ordnar sig. Så klart jag får hjälp om jag ber om det!

Så ikväll när jag går och lägger mig blir det en bön igen om en meningsfull sysselsättning. För allas högsta bästa!  <3

Änglar, uppstigna mästare, nära och kära finns alldeles bredvid oss!

ngel

God kväll! Det är som om det jag säger tvärsäkert kommer tillbaka till mig som en bumerang. Igår gjorde jag reklam i radion för vår kurs i Solviken. Jag sa tvärsäkert att medialitet ser olika ut för alla och att jag främst får budskap genom starka tankar och att det är så det ser ut för mig. That’s it liksom…

Så i natt vaknade jag av två kvinnoröster som samtalade i ett annat rum i Djurstugan. Först tänkte jag att det var tv:n eller datorn. Men verkligen inget var igång och bara jag var hemma. Barnen var hos sin pappa. Denna gång handlade det inte “bara”om starka tankar. Det lät verkligen som om en radio stod på… Och jag blev inte det minsta rädd. Vad de pratade om hörde jag inte men stämningen var god med flera skratt.

Jag resonerade med mig själv och tänkte att “de tystnar väl snart de också.” Jag låg nog ett par minuter innan sorlet och skratten från dem var borta och jag kunde sova vidare. På morgonen ringde jag Anna och berättade vad som hänt. “Säg inte så där mer att det är på ett visst sätt med medialitet för olika personer. Alla våra förmågor utvecklas nu” kom svaret från änglarna…

Så okej… Vad som helst kan hända. Änglar och älvor har jag ju sett om nätterna med mina fysiska ögon. Nu fick jag höra andevärlden också rent “fysiskt”… Och oj så glada de lät på andra sidan!:) Sov så gott ni fina därute! Och jag lovar! Det finns änglar, älvor, uppstigna mästare och nära och kära i dimensioner alldeles i hop med vår! Kramar från Cecilia <3

Allt börjar med en tanke!

Att tysta ner sina tankar kan ibland vara en god ide’.

Min tro är att allt börjar med tanken. Många händelser som sker i livet skapas på grund av din tanke. En liten liten tanke som sedan sås i din själ och utvecklas till en händelse!

Om du är förhoppningsfull, rädd eller bara har en känsla att något visst ska hända, du går ofta och tänker på det, då kan du ge dig sjutton på att det händer!

Jag har den senaste tiden träffat personer som säger att de är vilsna, rädda eller osäkra. De vågar inte leva livet fullt ut på grund av de begrepp de säger sig ha. De tänker på dåtiden och det som en gång var, de har fastnat i tankar med negativ energi.
Släpp dem, gå vidare och hitta glädjen i framtiden.

Vänd på tanken istället!
Jag är klar med vad jag vill, jag är stark, jag vågar leva, jag har full tillit på mina känslor och följer flödet i livet.

Tro det eller ej, men livet kommer bli så mycket lättare och roligare att leva om man vågar lita på sin intuition och sin inre känsla, sin själs röst. Själens röst har inga negativa tankar.

Tysta ner era tankar om ni inte mår bra av dem och gör om dem till positiva istället

Jag vill också rekommendera att skicka ut önskningar i universum som om ni redan ägde dem! Jag önskar att jag får ännu mer pengar, jag önskar att jag blir ännu mer älskad, jag önskar att jag kan få ett ännu bättre arbete, jag önskar att jag blir ännu starkare än jag redan är.

Önska obegränsat, ni är inte otacksamma för det ni har för det. Men se till att önska rätt, man får det man önskar.

En önskan börjar med en tanke! / Anna

Tack Träsmak för ljuset! :)

Hej! Jag måste dela med mig lite av en rolig grej som hände mig igår.

Jag kan bli riktigt arg på mig själv för att jag är så oteknisk. Hysteriskt arg till och med och känner mig handikappad när jag ska göra praktiska saker. Jag tycker att jag börjar bli hyfsat bra på att höra änglarnas budskap och jag hör info om vägar och möjligheter. Dåtid och framtid. Men att sätta upp en lampa är som att bestiga ett jätteberg!! Grrrr!!

Jag tog lampan, fattade inte vad som var upp och ner. Tittade på bruksanvisningen och kände mig skitdum. Jag försökte ändå men kastade till slut allt på golvet och satte mig ner för att gråta lite. Då kom jag på idén. Jag slänger iväg en bön till Gud om hjälp att få lampan på plats.

Sagt och gjort. Jag bad intensivt om hjälp. “Snälla gode Gud hjälp mig så att lampan kommer på plats så att jag blir färdig med mitt rum snart….”

Då knackar det på dörren. Utanför står en kille som har företaget Träsmak i Österbymo med en verktygslåda i handen. Vi hade bestämt sen länge att han skulle hjälpa mig med en grej men inte något särskilt datum. Med tårarna bakom ögonlocken berättade jag om lampan och att jag var på väg att slänga den i dammen.

Han skrattade, tog lampan och satte upp den på en minut. Tack Gud för hjälpen! 

Varde ljus! / Cecilia